15 September 2009

responsibility

ai ni kne jge baby elia la,,smue org xde kat umah,,pg kb,,huhu ak kne tgal wa3...tp xpe elia ade,,hehe..ai ni mai nak blik,,so ble la nk stat wat bskut ryer slow2 heh2..2org adeq ak pg skol,nt blik xtau la sape nak amik,,nt mak ak kol jiran kowt..mai blik ni kne ajar math(mak y sruh)..huhu..kmas umah pom blom ag ki3,,bace bku??hehehe slow2 la,heh3...rser elia tgh tdo skunk, hope dyer tdo lame la,,nt nk join dyer,,tdo lmbat kot smlam,al maklum la kjenyer chatting jer,,hehe.pg2 abah da kjut pg kb..nak pg tp cian elia,,tkut dyer demam so xpgila,,huhu cian elia slalu kne tgal..xpe2 aunty ade hehe..abah pg amik mai gak,,dye stat cti skool ai ni,,,luse my bro blik,,,my sis from sarawak 2 2ari b4 ryer kot blik..ntahla rse cam x ckup org jer..abg ak ryer kat kdah ngan k.ipar n kak ak plak bwak elia pg ryer umah abg ipar huhu..sdey!xcomplete dowh ryer..xley nak men bunge api same2 hehe...ryer kedua la kowt smue ade..bley r dpt duet ryer heh3..

teringat kat mai,,adeq ak y nak spm...ak ade 2org adeq sbnarnyer nak spm,,jpah n mai..smlam bru jpah msg ckp ak dok wat projek ke mlm2(mmg pom, chatting je)hehe..janji ak ngn dyer xsettle ag,,lpas sis final ye jpah..nt sis ajak maik sx kter njoy same2 ye,,heh3..alang2 korg da merdeka kan..hehe,,kat  tgah tu adeq ak y bru lpas upsr,xtau la dyer cne,,result gempak ade la hdiahnyer,,hehe..adeq ak sorg ag bru drjah 1...bdak 2 bnyk ckp cket,,ayah ak ske ckp ngan dyer..haha..ntahla ikut sape..loyar bruk tol..hehe..

ni lah bdak tu,,kdang2 slalu gak gduh ngan dyer n pmnangyer dyerla,,huhu besela minor dpt full protection from court..wakaka..sush dowh nk jge 3org adeqs ak ni,,smue prangai len2..tp lu xde dorg bosan gak kan..tmbah2 ade elia,smue brebut nak pgang..haha pgg la..(ak xlrat da huhu)...uish bnyk ag keje aku ni,,at lis,smue ni mngajar ak erti hdup y sbnar n semue org xkan terlepas dr tggjwb..my life is so happening!!i l.o.v.e it..(n_n)

1 comment:

ThE eL NiN0 [FT9] said...

haha..yg awk dok tdo lmbt2 tu cpe swoh..awk dok chating ngan cpe la smpi ke lewat mlm ni..ish3..hehehe..