03 June 2012

cukuplah kesilapan itu berlaku hanya sekali.

salam.

dah lame tidak mengupdate belog si penulis.
saya bahasekan diri sebagai penulis lah mulai sekarang.
tiru gaye seorang kawan hehe. (tumpang ye awop)

sejak kebelakangan ni penulis duk fikir satu perkara je.
(padahal exam ta hbis lagi)
bercadang nak menulis satu cerita.
dekat belog penulis sendiri.
cerita yang penulis boleh kongsi(bukan cerita sebenar)
cerita yang ade pengajaran,teladan, impian dan harapan.
yang berkait dengan kehidupan y penuh dengan ujian.
tapi cerita hanyalah rekaan semata.

tapi penulis tak boleh start menulis cerita tu hari ni.
packing barang tak siap lagi.
ni pun penulis amik masa berehat sekejap.

bagi sinopsis sikit jelah k.
cerita berkisahkan seorang gadis bernama Alia Akasyah.
seorang penuntut di Universiti Islam Antarabangsa.
orangnya sederhana sahaja.
tidak banyak kelebihan.
dan banyak kekurangan.
seorang pelajar undang-undang.
tahun tiga.

em itu sajelah kot.
seandainya ade y mengenali penulis,
fakta yang same ngan diri penulis tu hanyalah kebetulan semata.

cerita yang penulis reka ni hanyalah untuk mengisi masa lapang penulis di sepanjang cuti sem 3bulan nanti.
walaupun penulis ade praktikal time cuti nanti.
insyAlah waktu malam dan weekend ade tuk diluangkan penulis untuk sesi bercerita.
memandangkan cerita penulis hanya lah rekaan semata.
jadi mungkin banyak post yang diperlukan.

okeylah tu sahaja tuk hari ni.
oh by the way, lupe nak gtaw tajuk cerita penulis.

"cukuplah kesilapan tu berlaku hanya sekali" 

penulis mengundurkan diri dahulu.
assalamualaikum^^ 

p/s: doakan penulis tuk 2paper lagi. usul fiqH & law of equity. thanxs:)

2 comments:

Norafizah A. said...

salam... I will wait for that story...hihi :)

miss kasyah said...

wsalam. oh okey i will try my best:)