16 December 2012

the hobbit! with BFF,,

assalamualaikum,,

oh legaaaa~~~sket..hehe before menjelang final next week,,22hb ni start dah,,tapi hati still berbelah bahagi nak jumpe family y ade kat kl skg,,insyAllah ade kesempatan,,,talking bout family,,,kelmarin jumpe my BFF hoho,,tengok the hobbit!plan minggu lepas lagi..sempat jugak tengok..komeng?

best best best:):):) lebih2 lagi kalau yang menonton the hobbit tu bekas peminat cerita lord of the ring, hohoho,,sebab the hobbit ade relate ngan LOTR and it makes it interesting;),,,dear bFF, thanxs u so much,,

tak semua kawan ade mase kita perlukan mereka di saat sedih n punya masalah,,tapi she always be there whenever i have any problems,,terima kasih Allah kerana kurniakan penulis seorang kawan dan adik yang rapat dan memahami,,

BFF? yes indeed;)

8 comments:

Fadzil Ahmad said...

wahhh2...rindu family ke ??xpe2..t ade mase,leh jumpe gk..study2...chaiyok2

miss kasyah said...

yup rindu..tp alhmdulillah sempat jmpe kt kl ni..rezeki sblm final exam kn..awk same fazil..chaiyok2!:)

miss kasyah said...

yup rindu..tp alhmdulillah sempat jmpe kt kl ni..rezeki sblm final exam kn..awk same fazil..chaiyok2!:)

miss kasyah said...

yup rindu..tp alhmdulillah sempat jmpe kt kl ni..rezeki sblm final exam kn..awk same fazil..chaiyok2!:)

miss kasyah said...

yup rindu..tp alhmdulillah sempat jmpe kt kl ni..rezeki sblm final exam kn..awk same fazil..chaiyok2!:)

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

ApYh_90 said...

:D

ApYh_90 said...
This comment has been removed by the author.